Maegher Goet

Wie Zijn We, Wat Doen We?

Het Maegher Goet is een VZW dat gelegen is aan het dorpsplein in Oostakker. We zijn een jeugdhuis voor de jongeren van Oostakker en omstreken.

Over Ons

Het Jeugdhuis Maegher Goet is een VZW dat zich in het centrum van Oostakker bevindt. Dit jeugdhuis is in december 1972 opgericht met als doel een plek te bouwen voor de jongeren van Oostakker en omstreken, zodat zij zich ten volle kunnen ontwikkelen in het bijzijn van anderen. 

Het Maegher Goet is een jeugdhuis voor en door jongeren. Met jongeren bedoelen we een heterogene groep van personen -25 jaar. Wij jongeren organiseren samen met vrijwilligers zelf en regelmatig activiteiten op maat van onze leden en we staan steeds open voor verfrissende ideeën.

We willen een plek zijn waar alle jongeren van Oostakker en omstreken terecht kunnen. We hebben ook een breed assortiment aan activiteiten voor deze tal van verschillende persoonlijkheden. Deze zijn op een gestructureerde manier georganiseerd zodat iedere jongere zich thuis voelt en zich kan amuseren. Van een filmavond naar feestjes, van je hart opluchten naar samen luidkeels meezingen met live bands. Voor iedereen is er wat te doen.

Een jeugdhuis is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van de jeugd en draagt bij aan verschillende eigenschappen en persoonlijke kwaliteiten. Daarom willen we een huiselijke sfeer creëren waar deze jongeren graag naartoe komen.

Bij ons is iedereen welkom, daarom luidt onze slogan: Maegher Goet, zoveel meer dan pintjes drinken.

Vrijwilligerswerk

Wij zijn een vrijwilligerswerking. Ons team bestaat uit een reeks studenten en werkende mensen die elk hun steentje bijdragen aan deze organisatie. Dit team werkt volledig vrijwillig wat wil zeggen dat niemand hen daartoe verplicht om bepaalde werkzaamheden te verrichten. Hierdoor kunnen we niet ten alle tijden garanderen dat wij op alle openingsdagen kunnen openen.

Wij rekenen er op dat elk lid correctheid, netheid en punctueel zijn nastreeft waardoor niet alleen de nodige taken zorgvuldig uitgevoerd worden maar ook het Maegher Goet een plek is waar elke jongere zich thuis voelt.

 

LEVELS @ Nieuwjaar

Galabal

Zoals elk jaar organiseren wij ons Galabal.

Dit jaar valt het op 23 November.

DJ B-Trinity

Onze Huis Deejay

Zin om zelf eens te draaien in het MG?